Verkoop van koelcontainers

Koel- vries containers (reefer containers) kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Bijvoorbeeld om te gebruiken voor vaste koel- vries opslag bij uw bedrijf of huis, om uw lading veilig en vertrouwd  te exporteren of om
tijdelijk uw goederen op te slaan. Het is daarom zeer belangrijk dat de koel- vriescontainer goed functioneert. Op onze locatie in Rotterdam worden de reefer containers daarom volledig door gecertificeerd personeel geïnspecteerd  en tevens worden de motoren uitgebreid getest door STEK erkende monteurs.

Reefer Sales Europe controleert niet alleen de onderdelen op goed functioneren, ook de cosmetische uitstraling van de containers vinden wij erg belangrijk. Wij hanteren een hoge kwaliteitsnorm. Heeft u zelf speciale wensen? Maak deze kenbaar en ons team informeert u graag over de mogelijkheden. Ook voor persoonlijk advies staat ons team graag voor u klaar.

Wij hebben een ruim assortiment in verschillende maten en type motoren (o.a. zeer energiezuinige) beschikbaar om zo direct uit voorraad te kunnen leveren, wat uw wensen ook zijn.

Bij Reefer Sales Europe koopt u veilig en vertrouwd uw reefer containers. 

088-2272000

Koel- vries opslag

Koel- vries opslag

Als u op zoek bent naar koel- vries containers voor permanente opslag dan bent u bij Reefer Sales Europe aan het juiste adres. Neem snel contact op met ons team voor de actuele voorraad en scherpe prijzen.

Evenementen

Evenementen

Heeft u meerdere evenementen per jaar? Dan is het vaak aantrekkelijk om uw koel- vries containers aan te kopen. Wij leveren koel- vriescontainers in uitstekende condities waardoor uw gasten gegarandeerd een koud drankje hebben.

Export

Export

De koel- vriescontainers van Reefer Sales Europe voldoen aan alle eisen en normen om veilig te exporteren. Onze containers zijn CSC-gekeurd en de motoren zijn PTI ok.

Waarom Reefer Sales Europe?

  • Flexibele en snelle levering op locatie
  • Perfect onderhouden Reefers
  • Actuele en scherpe prijzen